Project Groene Hart Ziekenhuis | bouwtoezicht

Nieuwbouw bouwdeel G - Groene Hart Ziekenhuis

Het nieuwe GHZ heeft nu alles onder één dak, ook de afdelingen die nog op de Jozeflocatie gehuisvest waren. Op de Bleulandlocatie is de nieuwe vleugel van 28.000m2 gebouwd.
Opdrachtgever

Groene Hart Ziekenhuis

Betrokken partijen

JP van Eesteren

Datum

Mei 2011-Augustus 2013

Werkzaamheden Base Consultancy

  • Projectleiding  tijdens de voorbereiding
  • Projectleiding  tijdens de uitvoering
  • Toezicht  tijdens de uitvoering

Paul

Adviseur

Na intensieve voorbereidingen is de nieuwbouw van het Groene Hart Ziekenhuis met een bruto vloeroppervlak (BVO) van 28.000m2 in gebruik genomen. Door de nieuwbouw aan de Bleulandlocatie zijn nu alle afdelingen onder één dak ondergebracht. De nieuwbouw heeft nieuwe voorzieningen als OK-complex, Intensive Care afdeling, één- of tweepersoons patiëntenkamers voorzien van ruime badkamer, nieuw restaurant enz. Het hele gebouw is zó ingericht dat er optimaal contact tussen patiënten en zorgverleners kan plaatsvinden.
Het omliggende terrein is ook vernieuwd en voorzien van parkeerplekken en een ondergrondse fietsenstalling. De totale uitvoeringstijd van de nieuwbouw duurde 2,5 jaar.

Base Consultancy B.V. heeft tijdens de uitvoering met het GHZ-Bouwbureau de projectleiding gevoerd en het bouwkundig toezicht gehouden.
Interesse?
bel Paul
070 30 30 454
Stuur ons een WhatsApp: 06-54 95 65 13