Medewerker Erwin Faber

Erwin Faber

Adviseur


Ik ben geboren en getogen in Amstelveen, opgegroeid in Hoofddorp (onder de rook van Schiphol) en inmiddels alweer 8 jaar woonachtig in Nieuw Vennep. In mijn vrije tijd ben ik ondernemend en actief met diverse hobbies, o.a. snowboarden, duiken en filmen. Op dit moment ben ik bezig met mijn SSI-opleiding tot advanced diver in het (koude) Nederlandse water. De onderwaterwereld is op zijn zachtst gezegd fascinerend en veelzijdig. Zeker in landen als Egypte en Curacao, maar ook het Nederlandse water herbergt veel moois.

Mijn werkgebied bij Base Consultancy BV is vrij breed en concentreert zich naast beheer en onderhoud ook op de aspecten directievoering, toezicht, opname en advisering. De opdrachtgevers op dit moment zijn met name overheidsinstanties.
Na afronding van mijn studie Bouwkunde ben ik mijn loopbaan gestart in de detachering, waar ik werkervaring heb opgedaan op het terrein van herinrichting en werkvoorbereiding van diverse grote projecten. Ook via detachering ben ik bij een bouwkundig adviesburo terechtgekomen waar ik 4,5 jaar met name in de werkvoorbereiding en vergunningstrajecten actief ben geweest.
Sinds 2008 ben ik medewerker bij Base Consultancy BV en op dit moment o.a. verantwoordelijk voor dagelijks en structureel beheer en onderhoud van ca. 40 panden van een gemeente waarvoor ik eveneens de directievoering en het toezicht van diverse renovatieprojecten begeleid. Daarnaast begeleid ik vanuit kantoor een groot aantal andere projecten. zoals werkvoorbereiding van verschillende uitbreidingen en verbouwingen, het opstellen van diverse adviezen op het terrein van brand- en constructieve veiligheid, het opstellen van werkomschrijvingen, alsmede de voorbereiding en begeleiding van interne aanpassingen van overheidsgebouwen.
Tel: 070 30 30 454
Email: ef@base-consultancy.nl
Stuur ons een WhatsApp: 06-54 95 65 13