Medewerker Kanter Eefting

Kanter Eefting

Adviseur


Tijdens mijn studie werkte ik al bij Base Consultancy B.V.. Het is een erg leuk en divers bedrijf waar ik samen met ongeveer 12 collega's advies geef over een aantal zeer diverse aspecten van gebouwen en infrastructuur. Na mijn recent afstuderen als architect aan de TU Delft hou ik mij bij Base Consultancy B.V. voornamelijk bezig met het begeleiden van verbouwprojecten voor paticulieren. Het leuke aan mijn functie is vooral dat ik veel projecten tegelijk doe en heel resultaatgericht te werk kan gaan.

Naast een algemene interesse in bouwkunde houd ik me ook graag bezig met het architectonische aspect van gebouwen. Ook op vakantie kies ik bestemmingen vaak uit op de gebouwen die er in die omgeving te vinden zijn. Het is een droom van mij om ooit nog eens een eigen huis te ontwerpen en te bouwen.

Ik ben naast het werk ook veel buiten. Ik loop graag lange tochten, en dan het liefst in de bergen. Dit doe ik ook regelmatig met scouting, waar ik in het weekend leidinggevende ben. Om verder nog een beetje fit te blijven voetbal ik minstens 1 keer per week en ga ik zo af en toe een stuk fietsen op mijn racefiets.

Tel: 070 30 30 454
Email: ke@base-consultancy.nl
Stuur ons een WhatsApp: 06-54 95 65 13