Medewerker Paul den Heijer

Paul den Heijer

Adviseur / Partner


In 2002 ben ik samen met Raymond Sollie gestart met Base Consultancy B.V.. Het eerste jaar was vooral veel pionieren onder meer over het `runnen` van een eigen onderneming en alle facetten die daarbij komen kijken. Stap voor stap werd de bedrijfsvoering steeds verder verbeterd en nu ruim 10 jaar later kunnen wij terugkijken op een efficiƫnt en flexibel adviesbureau. Met veel inzet en enthousiasme van onze medewerkers verrichten wij diverse werkzaamheden voor onze klanten, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Tijdens mijn HBO-opleiding werkte ik in Den Haag bij een bekend Haags aannemersbedrijf. Daar hield ik mij voornamelijk bezig met tekenwerk en de bouwvergunningsaanvragen. Vanaf deze plek mocht ik toen ook voor andere partijen, zoals aannemers en woningbouwcorporaties, werkvoorbereidingen verzorgen. Tijdens mijn afstudeerperiode ben ik samen met mijn compagnon al begonnen met het opzetten van Base Consultancy B.V..

Ons bedrijf bestaat nu ruim 10 jaar en in die jaren is Base Consultancy B.V. aanzienlijk gegroeid, niet alleen in het aantal medewerkers maar gelukkig ook in opdrachten en klanten. Ook verrichten wij nog steeds met veel plezier en volledige inzet opdrachten voor onze klanten van het eerste uur.
Ik woon in Leidschendam samen met mijn vriendin. Als het even kan, proberen wij samen zoveel mogelijk tijd door te brengen op het water. Zeilen is onze passie en dan het liefst op de grote wateren. Daarnaast kan ik mij op een weekje wintersport echt verheugen.

Tel: 070 30 30 454
Email: pdh@base-consultancy.nl
Stuur ons een WhatsApp: 06-54 95 65 13