Medewerker Richard Rietveld

Richard Rietveld

Adviseur


Mijn grootste geluk is mijn gezin. Veel tijd breng ik dan ook door met mijn vrouw en onze twee dochters. De liefde die ik daarvoor terugkrijg is onbetaalbaar en geeft mij veel energie. Daarnaast zie ik mijn werk bij Base Consultancy B.V. als passie/hobby.

Mijn vrouw is nu circa 1 jaar voor zichzelf aan het rennen. In juni dit jaar werd er een run georganiseerd in het Wateringseveld. Zij besloot hieraan mee te doen en zij vroeg mij om ook mee te doen. Vier weken voor deze run heb ik mezelf en mijn oudste dochter ook ingeschreven voor de 5 km. Dit was voor mij een uitdaging omdat ik een roker ben en enkele jaren al geen sport heb beoefend.

Om niet 'af te gaan' ben ik 2x per week gaan rennen. De eerste keer was afzien, na 300m moest ik even gaan lopen. Mijn basisconditie was zeer laag. Toch heb ik doorgezet en heb ik tijdens de run de 5km uitgelopen in een tijd van 29:48. Trots op deze prestatie heb ik besloten deze activiteit verder uit te bouwen en wie weet loop ik ooit nog eens de 10km of samen met mijn gezin zelfs de RoParun.

Tel: 070 30 30 454
Email: rr@base-consultancy.nl
Stuur ons een WhatsApp: 06-54 95 65 13