Medewerker Zakaria El Banoudi

Zakaria El Banoudi

Adviseur


De ambitieuze klimaatdoelstellingen en het grondstoffenakkoord zullen ervoor zorgen dat de duurzaamheidsvraagstukken in Nederland alleen maar complexer worden. In hoeverre wij deze doelen gaan halen zal afhangen van de keuzes die wij momenteel maken. Ik geloof dat deze uitdagingen vanuit het systeemdenken benaderd dienen te worden. Om een wereld te creƫren waar onze leefomgeving alleen een positief effect heeft op het milieu dienen wij deze leefomgeving als levend organisme te visualiseren. Hierdoor zijn wij beter in staat de complexiteit te begrijpen en kansen voor verbetering te herkennen.

Om mij verder te ontwikkelen op het gebied van duurzame leefomgevingen heb ik naast mijn opleiding bouwkunde de master Urban Environmental Management aan de universiteit van Wageningen gevolgd. Hierin heeft de major Urban Systems Engineering een grote rol gespeeld in het verschaffen van instrumenten om duurzaamheidsconcepten te ontwikkelen. Verder heb ik binnen mijn master gefocust op de bedrijfskundige kant van 'Circulair Economy' en 'Cradle-to-Cradle' ontwerp.

In Base Consultancy heb ik de ideale werkgever gevonden. Hier kan ik mijn bouwkundige kennis inzetten in verscheidene projecten. Daarnaast is er gelegenheid een visie te ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid en de klant te adviseren over mogelijkheden om hun circulariteit doelstellingen te halen.

Ik ben zeer avontuurlijk ingesteld en probeer daarom in mijn vrije tijd zoveel mogelijk te bewegen door te sporten of een trektocht te houden in afgelegen gebied in de wereld. Daarnaast lees ik graag over de geschiedenis, omdat 'back to basic' in sommige gevallen de beste oplossing is.

Tel: 070 30 30 454
Email: zb@base-consultancy.nl
Stuur ons een WhatsApp: 06-54 95 65 13