Project TuDelft| Base Consultancy

Tu Delft - Herinrichting binnen 3ME

Binnen de faculteit 3mE van de TU Delft was vraag naar versnelde realisatie van een aantal onderwijszalen ten behoeve van werkcolleges voor het BSc onderwijs.
Opdrachtgever

TU Delft

Betrokken partijen

GB van Hoek, Alewijnse, A.de Jong, RHDHV, de Groot en Visser, Spie

Datum

juni 2013 - februari 2014

Werkzaamheden Base Consultancy

Base Consultancy heeft gedurende de besteksfase de besteksteksten opgesteld en tijdens de uitvoeringsfase directie gevoerd en toezicht gehouden.

Martijn

Adviseur

Binnen de huidige faciliteiten van de TU Delft was de gevraagde hoeveelheid zalen niet aanwezig. De totale ruimtebehoefte bedraagt 600 werkplekken, binnen het project werden ca. 460 plekken gerealiseerd.
De te realiseren 7 onderwijszalen maken onderdeel uit van de TU Delft-zalenpoule en worden mede gebruikt voor het genoemde BSc onderwijs. Om dit te realiseren moest eerst een kantoortoren vrijwel geheel worden ontruimd en gerenoveerd om vervolgens plaats te bieden aan de gebruiker die gehuisvest was op de locatie waar de zalen gecreƫerd zijn.
Het project kende door de harde deadline een zeer strakke planning met geen tot weinig ruimte voor uitloop.
De uitvoeringsfase heeft geleden onder een onverwachte, omvangrijke asbestsanering en veel scopewijzigingen. Desondanks hebben wij slechts 2 weken vertraging opgelopen.
Interesse?
bel Martijn
070 30 30 454
Stuur ons een WhatsApp: 06-54 95 65 13