Project Gemeente Maassluis | Base Consultancy

Aanleg glasvezelkabel gemeente Maassluis

CIF B.V. is sinds 2008 eigenaar van de coax-infrastructuur van diverse gemeenten, waaronder de gemeente Maassluis. Binnen de gemeente Maassluis wordt in totaal 122.000 meter glasvezelkabel aangelegd.
Opdrachtgever

Gemeente Maassluis

Betrokken partijen

Aannemingsmaatschappij van Gelder BV

Datum

Augustus 2011-Augustus 2012

Werkzaamheden Base Consultancy

  • Verlenen van instemmingsbesluiten betreffende ligging glasvezelnet
  • Co√∂rdineren van de werkzaamheden tijdens uitvoering.
  • Bewaken van de kwaliteit van de in uitvoering zijnde werkzaamheden, in het bijzonder op het gebied van verhardingen en de verkeersmaatregelen conform CROW publicatie 96B
  • Communicatie met aannemers, gemeente en bewoners.
  • Tijdig rapporteren aan projectteam over voorgang en afwijkingen.

Herman

Adviseur

Na analoge en breedbandverbindingen, zoals ADSL en kabel, is glasvezel het nieuwste alternatief voor supersnel dataverkeer. Om die reden legt CIF op verschillende plaatsen in Nederland glasvezelnetwerken aan. Hiermee wordt supersnel internet, telefonie en interactieve televisie voor gebruikers beschikbaar gesteld. Binnen de gemeente Maassluis wordt er in totaal 122.000 m glasvezelkabel aangelegd. Hierbij komen diverse graafwerkzaamheden en straatwerkherstel kijken.
De gemeente Maassluis is tijdens dit project verantwoordelijk voor het afgeven van de vergunningen om de betreffende werkzaamheden uit te voeren. Hierbij ondersteunt Base Consultancy de gemeente. Daarnaast omvatten de werkzaamheden onder andere het toezicht houden en coördineren tijdens de uitvoering en het contact onderhouden met derden.
Interesse?
bel Herman
070 30 30 454
Stuur ons een WhatsApp: 06-54 95 65 13