Project projectmanagement SGZ | Base Consultancy

Projectmanagement Stichting Georganiseerde eerstelijnszorg Zoetermeer SGZ

De SGZ, de Stichting Georganiseerde eerstelijnszorg Zoetermeer, is een organisatie die zich richt op het bieden en ondersteunen van de eerstelijnszorg in Zoetermeer en Benthuizen.

Opdrachtgever

Stichting Georganiseerde eerstelijnszorg Zoetermeer SGZ

Betrokken partijen

Diverse aannemers

Datum

September 2013 - heden

Werkzaamheden Base Consultancy

. Facilitymanagement
. Projectmanagement
. Opstellen huurcontracten
. Opstellen exploitatiemodellen
. Dagelijks aanspreekpunt vanuit de opdrachtgever
. Overleg met directie/ Raad van Bestuur

 

Ronald

Projectmanager

Base Consultancy B.V. ondersteunt momenteel de SGZ door de inzet van een facilitair manager. Onze manager is verantwoordelijk voor het beheer van een aantal locaties. Daarnaast begeleidt onze manager een aantal bouwprojecten in de wijk Meerzicht, Rokkeveen-Oost en de locatie Benthuizen.

Het gezondheidscentrum in de wijk Meerzicht in Zoetermeer wordt grotendeels gesloopt en nieuw gebouwd. In het pand zijn momenteel 5 huisartsenpraktijken, een fysiotherapie, een apotheek, JGZ, Fundis en Kwadraad gehuisvest. Totaal bestaat het pand uit 2000m2 vloeroppervlak. Tijdens de verbouwingen verhuizen 4 huisartsen praktijken en de fysiotherapie naar een tijdelijke locatie in de wijk Meerzicht. Deze verhuizing heeft inmiddels plaatsgevonden. Begin oktober 2014 werd er gestart met de herbouw van het achterste gedeelte van het pand. Na de herbouw wordt het bestaande gedeelte verbouwd. De verbouwing van het gezondheidscentrum zal ongeveer een jaar in beslag nemen. De uitdaging is om aan de verschillende wensen van de in totaal zeven huurders tegemoet te komen en ervoor te zorgen dat het primaire proces zijn doorgang kan vinden.
Interesse?
bel Ronald
070 30 30 454
Stuur ons een WhatsApp: 06-54 95 65 13