Project Lange Land Ziekenhuis | Base Consultancy

Renovatie centrale hal Lange Land Ziekenhuis

Het Lange Land Ziekenhuis was voornemens om de centrale hal een andere uitstraling te geven.
De bestaande inrichting was gedateerd en de uitstraling paste niet meer in de hedendaagse visie van het Ziekenhuis.
Opdrachtgever

Betrokken partijen

Van der Speld / Steegman / UNICA

Datum

Januari 2014 - april 2014

Werkzaamheden Base Consultancy

  • Opstellen werkomschrijving
  • Aanbestedingsbegeleiding
  • Directievoering en toezicht uitvoeringsfase
  • Afhandelen restpunten tijdens nazorgfase

Martijn

Adviseur

Bouwkundige aanpassingen welke zijn doorgevoerd zijn: Enkele kenmerkende gele elementen zijn, zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde in een grijsblauwe kleur geschilderd, het volledige plafond is vervangen, inclusief alle afgemonteerde installatie elementen, de liftdeuren zijn geschilderd en de in de hal aanwezige toiletgroep is volledig gerenoveerd.
Naast de bouwkundige aanpassingen zijn er enkele interieur elementen aangebracht welke herkenbaar zijn, door toepassing van brandvertragend geïmpregneerd esdoorn. Tot slot zijn de 2 bestaande balies aangepast welke de herkenbaarheid in de hal verbeterd.
Stuur ons een WhatsApp: 06-54 95 65 13