Project Renovatie Hoogheemschap van Rijnland

Renovatie van het Hoogheemraadschap van Rijnland

Het hoofdkantoor van het Hoogheemraadschap van Rijnland is ongeveer 15.000 m2 groot. Base Consultancy heeft tijdens de uitvoering de dagelijkse leiding over het werk en is aanspreekpunt voor alle betrokken partijen.
Opdrachtgever

Het hoogheemraadschap van Rijnland

Betrokken partijen

Studio Groen+Schild BV. / Du Prie bouw en ontwikkeling

Datum

November 2012

Werkzaamheden Base Consultancy

  • opstellen STABU-bestek
  • directievoering van de herinrichting
  • vertegenwoordigen van de opdrachtgever / bewaken van de belangen van de opdrachtgever
  • dagelijks aanspreekpunt voor alle betrokken partijen / Voorzitten van bouwvergaderingen
  • controle op naleving contracten en procedures / Opstellen verhuiscarrousel / Aansturen toezichthouder
  • bewaken planning en kwaliteit / Bewaken uitwerking van Definitief Ontwerp / Bewaken van Technisch Ontwerp
  • beoordelen en adviseren over meer- en minderwerk / Documentbeheer / Opleveringen / Nazorg

Ronald

Adviseur

Het hoofdkantoor van het hoogheemraadschap van Rijnland is ongeveer 15.000 m2 groot en er zijn momenteel meer dan 500 medewerkers werkzaam. Het pand bestaat uit acht kantoorverdiepingen, de begane grond en een kelder. Op elke kantoorverdieping worden centraal facilitaire ruimtes gerealiseerd, die een pantry, kopieerruimte, lockers, vergaderruimte en concentratiewerkplekken bevatten. Om deze facilitaire ruimte heen worden kantoortuinen gerealiseerd. Voor de medewerkers van het Hoogheemraadschap ontstaat zo een werkplek die voldoet aan alle eisen van de huidige tijd. Op de begane grond krijgt het pand een nieuw entree. Tevens wordt het bedrijfsrestaurant verbouwd en voorzien van een nieuwe keuken en op maat gemaakt meubilair.
Base Consultancy heeft tijdens de uitvoering de dagelijkse leiding over het werk en is aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. Wij zorgen ervoor dat alle procedures en afspraken in contracten worden nageleefd. Door een proactieve benadering wordt geprobeerd problemen in de uitvoering te voorkomen en het uitvoeringsteam zo efficiƫnt mogelijk te laten functioneren.
Base Consultancy heeft gezamenlijk met de opdrachtgever en een verhuisbedrijf een verhuiscarrousel opgesteld. Alle medewerkers worden zo op de meest efficiƫnte manier naar hun nieuwe werkruimte verplaatst. Door tijdens de uitwerking zeer regelmatig te overleggen wordt er een goede afstemming bewerkstelligd tussen de architect, de verschillende adviseurs en de opdrachtgever / gebruiker. Op deze manier zorgt Base Consultancy ervoor dat het proces beheersbaar blijft voor wat betreft tijd, kosten, kwaliteit en functionaliteit. De uitdaging die wordt ondervonden tijdens het primaire proces, is vooral te vinden in de (tijdelijke) verhuizingen van het personeel en het zorg dragen voor een soepele overgang tussen de fases.
Interesse?
bel Ronald
070 30 30 454
Stuur ons een WhatsApp: 06-54 95 65 13