Bouwkundig en civieltechnisch adviesbureau

Missie & visie Base Consultancy

Base Consultancy is een allround technisch adviesbureau met veel liefde voor het vak. Wij adviseren, ontzorgen en begeleiden opdrachtgevers bij de ontwerp, voorbereiding, uitvoering en beheer & onderhoud fase. Soms hebben we een heel brede rol, soms pakken we een specifieke taak.

Wij zijn een praktisch, no nonsense adviesbureau dat zich richt op het waarmaken van onze visie: de opdrachtgever van een snel en kwalitatief advies voorzien, dat aansluit bij haar vraag. Onze werkwijze is gericht op het voorkomen van onaangename verrassingen. Door vooraf helder en duidelijk te zijn, weet de opdrachtgever precies waar hij aan toe is.

Bouwen aan een langdurige samenwerking

Daarnaast hebben wij oog voor de zachte kant van het project. De persoonlijke relatie tussen de medewerkers van de opdrachtgever en onze medewerkers bepalen mede of een project goed draait. Onze mensen hebben passie en trots voor hun werk, waardoor zij niet alleen zakelijk handelen, maar ook luisteren naar hun gevoel en dat van de opdrachtgever. Hierdoor vinden wij beter aansluiting bij de opdrachtgever, het project en het resultaat. Door de combinatie van een no nonsense harde kant en een menselijke zachte kant, zijn wij een betrouwbare partner in het bouw -en onderhoudsproces en “de regisseur van uw project”.

Wij geloven dat het altijd mogelijk is om de opdrachtgever van een snel en kwalitatief advies te voorzien, dat aansluit bij haar vraag. Dit maken we mogelijk door onze flexibele multidisciplinaire teams die kennis hebben van alle fasen in een bouwproject. Wij handelen met een aanpakken en doorpakken mentaliteit en zijn betrokken, kwaliteitsgericht en kostenbewust. Wij beschouwen onszelf als een langdurige samenwerkingspartner die op elk moment van toegevoegde waarde is voor onze opdrachtgever. Wij hebben passie voor ons werk, zijn loyaal, bewust maatschappelijk betrokken en zoeken naar duurzame en circulaire oplossingen.

Op zoek naar wat werkt voor de eindgebruiker

Alles wat wij doen, hoe technisch ook, heeft een functioneel einddoel. Wij krijgen vaak terug dat wij de eindgebruiker goed voor ogen houden. Onze adviseurs slaan bruggen tussen techniek en mensen. Dat betekent ook dat wij kritisch durven te zijn. Soms is het nodig bestaande ideeën een wending te geven. Dan nemen wij geen blad voor de mond. Ook dat is een voorwaarde voor kwaliteit.

Kwaliteit door afspraken na te komen

Noem het een schot voor open doel, maar bij Base Consultancy is kwaliteit de heilige graal. Wij hebben het verankerd in protocollen, maar natuurlijk vooral in de mensen die bij ons werken. Wij werken bewust met een mix van ervaren rotten en aanstormend talent. Zo houden wij onszelf scherp en gretig en voeden wij onze fascinatie voor nieuwe inzichten en technieken.

Kwaliteit is ook afspraken nakomen. Complexe bouwprojecten hebben de neiging financieel uit de hand te lopen. Wij doen er alles aan om dit te voorkomen. Architect, calculator en kostendeskundige werken zij aan zij om alles nauwkeurig in kaart te brengen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Dat bouwt beter!

Stuur ons een WhatsApp: 06-54 95 65 13